Online vrienden Hoeveel “vrienden”heb jij op Facebook? Dat zijn er waarschijnlijk meer dan 100, maar ben nu eens eerlijk. Zijn dit echte vrienden? Echte vrienden Het hangt er natuurlijk vanaf wanneer je iemand als een echte vriend rekent. Zijn het degene die je elke week ziet, degene die je al vanaf kleins af aan kent of ook de mensen waar je in de kroeg een babbeltje mee maakt? Dit is natuurlijk erg more Pingfriend Eerst waren er smsjes, toen kwamen daar mmsjes bij, Pingen werd daarna super hot, maar lang niet zo hot als Whatsapp! Ken je het nog? De Nokia 3410 waarmee je alleen kon bellen en sms'en? Wat is dat al lang geleden! Toch was het in die tijd super hip om zelf zo'n Nokia in je bezit te hebben. Tegenwoordig is dit compleet veranderd. Je kunt nu (bijna) alles met je telefoon! Bellen staat niet eens m more App hunter De app: “Zoek mijn vrienden” is super handig wanneer je op een festival bent, samen op reis gaat of wanneer je moeder graag wilt weten wanneer je op plaats van bestemming bent gekomen. In deze app kun je zelf aangeven welke personen jouw locatie wel of niet mogen zien, en andersom natuurlijk ook. Festivals Als je een liefhebber bent van verschillende festivals ben je natuurlijk bekend more Games for friends We vinden het allemaal leuk om op z'n tijd eens een spelletje te spelen, bijvoorbeeld in je vrije tijd of misschien in je niet zo vrije tijd. We spelen allemaal wel eens een spelletje wanneer we eigenlijk heel iets anders zouden moeten doen, zoals opletten tijdens lessen op school of wanneer je eigenlijk echt aan het werk moet zijn. Het leukste is dan ook nog om games te spelen die je met meerdere me more

Twitter hunter

Hoe krijg je meer volgers op Twitter? Om te beginnen maak je natuurlijk een account aan. Wanneer je een aantal berichten hebt geplaatst, is het natuurlijk wel zo leuk wanneer je hier reacties op krijgt. Dit krijg je door volgers. En hoe zorg je er nu dus voor om meer volgers te krijgen en te houden? Dat lees je hier beneden, wij hebben namelijk een paar mooie tips voor jouw Twitter account!

Meer volgers op Twitter

1. Volg andere mensen
Als je net met Twitteren begint is de kans natuurlijk klein dat veel mensen je kunnen vinden. Ze weten immers niet dat jij een account hebt, of nog erger: dat je bestaat! De grote tip hier is dus: volg andere Tweeps (mensen die ook Twitteren). De meeste mensen zullen je ook terug volgen, zeker wanneer je veel gemeenschappelijke interesses hebt! Ook mensen uit jouw vriendenkring of zelfs mensen uit de zelfde woonplaats zullen jou gemakkelijk volgen.
2. De laatste nieuwsweetjes
Er zijn zoveel mensen op Twitter actief waardoor nieuws snel oud is. Als je het voor elkaar krijgt om de nieuwste weetjes (bijna) als eerste te plaatsen, zullen mensen jouw hierdoor volgen.
3. Variatie is belangrijk
Als je ervoor zorgt dat je niet alleen over je werk of juist alleen over je hobby's praat, maar deze combineert en afwisselt, bereik je natuurlijk ook een grotere groep!
4. Interactie
Neem de moeite om vragen te beantwoorden en stel zelf ook vragen aan jouw volgers. Hierdoor laat je merken dat hun mening belangrijk voor je is. Dit kan uiteindelijk zorgen voor een betrokken groep volgers en een hoop interactie!