Twitter hunter Hoe krijg je meer volgers op Twitter? Om te beginnen maak je natuurlijk een account aan. Wanneer je een aantal berichten hebt geplaatst, is het natuurlijk wel zo leuk wanneer je hier reacties op krijgt. Dit krijg je door volgers. En hoe zorg je er nu dus voor om meer volgers te krijgen en te houden? Dat lees je hier beneden, wij hebben namelijk een paar mooie tips voor jouw Twitter account! Meer volg more Pingfriend Eerst waren er smsjes, toen kwamen daar mmsjes bij, Pingen werd daarna super hot, maar lang niet zo hot als Whatsapp! Ken je het nog? De Nokia 3410 waarmee je alleen kon bellen en sms'en? Wat is dat al lang geleden! Toch was het in die tijd super hip om zelf zo'n Nokia in je bezit te hebben. Tegenwoordig is dit compleet veranderd. Je kunt nu (bijna) alles met je telefoon! Bellen staat niet eens m more Online vrienden Hoeveel “vrienden”heb jij op Facebook? Dat zijn er waarschijnlijk meer dan 100, maar ben nu eens eerlijk. Zijn dit echte vrienden? Echte vrienden Het hangt er natuurlijk vanaf wanneer je iemand als een echte vriend rekent. Zijn het degene die je elke week ziet, degene die je al vanaf kleins af aan kent of ook de mensen waar je in de kroeg een babbeltje mee maakt? Dit is natuurlijk erg more Pinterest hunter Pinterest is hét social media kanaal om dingen die je leuk vindt te verzamelen en te beheren. Je maakt mooie collages van jouw favoriete dingen! Net zoals bij andere social media kanalen kun je op Pinterest mensen volgen, reacties plaatsen en dingen “leuk” vinden. Super leuk als je graag geïnspireerd wil worden of jouw ideeën wilt delen! Hoe krijg ik meer volgers? Wat more

Games for friends

We vinden het allemaal leuk om op z'n tijd eens een spelletje te spelen, bijvoorbeeld in je vrije tijd of misschien in je niet zo vrije tijd. We spelen allemaal wel eens een spelletje wanneer we eigenlijk heel iets anders zouden moeten doen, zoals opletten tijdens lessen op school of wanneer je eigenlijk echt aan het werk moet zijn. Het leukste is dan ook nog om games te spelen die je met meerdere mensen kunt spelen, of juist om jouw scores te vergelijken met bekenden.

Social games

Wat zijn social games eigenlijk? Dit zijn games waarbij je kunt communiceren met medespelers tijdens het spelen van de game. Het is dus echt letterlijk: het sociaal maken van een game! Dit komt ook steeds meer voor op social media als Facebook. Facebook wil zelfs binnenkort eigen lijn met games starten, waardoor ze de strijd aangaan met bedrijven als Zynga.. Een online spelletje (tip: http://www.brazaar.nl) is dan voor iedereen nog gemakkelijker te spelen. Overigens zijn het niet alleen games die via dergelijke netwerken worden gespeeld. Ook meer serieuze zaken als beleggen via sociale netwerken, het zogenaamde social trading (tip: social trading), is enorm populair.

Facebook games

Het is toch super leuk om spelletjes te spelen, waarop je een eigen account hebt, maar dit wel kunt delen met jouw vrienden! De games zien er in het algemeen erg eenvoudig uit, maar juist door de eenvoud ligt de drempel erg laag. Denk bijvoorbeeld aan spellen zoals Farmville, Governor of poker 2 (tip: Governor of poker 3) of Candy Crush die enorm succesvol zijn. Hier kun je elkaar helpen aan extra levens en spullen die je nodig hebt om naar een volgend level te gaan. Het maakt het zo leuk doordat je precies kunt zien hoe ver jouw vrienden zijn en dat je ze niet ziet als concurrent, maar juist dat ze je kunnen helpen om verder te gaan.