Twitter hunter Hoe krijg je meer volgers op Twitter? Om te beginnen maak je natuurlijk een account aan. Wanneer je een aantal berichten hebt geplaatst, is het natuurlijk wel zo leuk wanneer je hier reacties op krijgt. Dit krijg je door volgers. En hoe zorg je er nu dus voor om meer volgers te krijgen en te houden? Dat lees je hier beneden, wij hebben namelijk een paar mooie tips voor jouw Twitter account! Meer volg more Pingfriend Eerst waren er smsjes, toen kwamen daar mmsjes bij, Pingen werd daarna super hot, maar lang niet zo hot als Whatsapp! Ken je het nog? De Nokia 3410 waarmee je alleen kon bellen en sms'en? Wat is dat al lang geleden! Toch was het in die tijd super hip om zelf zo'n Nokia in je bezit te hebben. Tegenwoordig is dit compleet veranderd. Je kunt nu (bijna) alles met je telefoon! Bellen staat niet eens m more Pinterest hunter Pinterest is hét social media kanaal om dingen die je leuk vindt te verzamelen en te beheren. Je maakt mooie collages van jouw favoriete dingen! Net zoals bij andere social media kanalen kun je op Pinterest mensen volgen, reacties plaatsen en dingen “leuk” vinden. Super leuk als je graag geïnspireerd wil worden of jouw ideeën wilt delen! Hoe krijg ik meer volgers? Wat more App hunter De app: “Zoek mijn vrienden” is super handig wanneer je op een festival bent, samen op reis gaat of wanneer je moeder graag wilt weten wanneer je op plaats van bestemming bent gekomen. In deze app kun je zelf aangeven welke personen jouw locatie wel of niet mogen zien, en andersom natuurlijk ook. Festivals Als je een liefhebber bent van verschillende festivals ben je natuurlijk bekend more

Online vrienden

Hoeveel “vrienden”heb jij op Facebook? Dat zijn er waarschijnlijk meer dan 100, maar ben nu eens eerlijk. Zijn dit echte vrienden?

Echte vrienden

Het hangt er natuurlijk vanaf wanneer je iemand als een echte vriend rekent. Zijn het degene die je elke week ziet, degene die je al vanaf kleins af aan kent of ook de mensen waar je in de kroeg een babbeltje mee maakt? Dit is natuurlijk erg persoonlijk, maar in de meeste gevallen bestaat 80% van je Facebook vrienden uit vage kennissen of slechts contacten.

Toch handig

Toch is het erg handig wanneer je een erg drukke baan hebt, of bijvoorbeeld veel tijd aan je school moet besteden. Op Facebook kun je vriendschappen heel gemakkelijk onderhouden. Je doet het op de momenten dat het jou uitkomt, maar ook met de vrienden die je zelf kunt kiezen. Helaas gaat het spontane er wel een beetje vanaf. Je komt hierdoor niet iemand zomaar tegen en je maakt samen niks mee dan dat je elkaars posts liked..

Combi

Het is daarom heel belangrijk dat je deze twee manieren combineert. Als je het erg druk hebt met bijvoorbeeld je werk of je school, maak je gebruik van Facebook en op de momenten dat je niks moet en even de tijd hebt om te relaxen, spreek je gezellig met ze af! Natuurlijk doe je dit niet met iedereen, maar wel met de mensen die het dichtste bij je staan. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw belangrijkste vriendschappen goed worden onderhouden!

Nu 6 maanden gratis Premium abonnement