Pinterest hunter Pinterest is hét social media kanaal om dingen die je leuk vindt te verzamelen en te beheren. Je maakt mooie collages van jouw favoriete dingen! Net zoals bij andere social media kanalen kun je op Pinterest mensen volgen, reacties plaatsen en dingen “leuk” vinden. Super leuk als je graag geïnspireerd wil worden of jouw ideeën wilt delen! Hoe krijg ik meer volgers? Wat more Twitter hunter Hoe krijg je meer volgers op Twitter? Om te beginnen maak je natuurlijk een account aan. Wanneer je een aantal berichten hebt geplaatst, is het natuurlijk wel zo leuk wanneer je hier reacties op krijgt. Dit krijg je door volgers. En hoe zorg je er nu dus voor om meer volgers te krijgen en te houden? Dat lees je hier beneden, wij hebben namelijk een paar mooie tips voor jouw Twitter account! Meer volg more Games for friends We vinden het allemaal leuk om op z'n tijd eens een spelletje te spelen, bijvoorbeeld in je vrije tijd of misschien in je niet zo vrije tijd. We spelen allemaal wel eens een spelletje wanneer we eigenlijk heel iets anders zouden moeten doen, zoals opletten tijdens lessen op school of wanneer je eigenlijk echt aan het werk moet zijn. Het leukste is dan ook nog om games te spelen die je met meerdere me more Online vrienden Hoeveel “vrienden”heb jij op Facebook? Dat zijn er waarschijnlijk meer dan 100, maar ben nu eens eerlijk. Zijn dit echte vrienden? Echte vrienden Het hangt er natuurlijk vanaf wanneer je iemand als een echte vriend rekent. Zijn het degene die je elke week ziet, degene die je al vanaf kleins af aan kent of ook de mensen waar je in de kroeg een babbeltje mee maakt? Dit is natuurlijk erg more

App hunter

De app: “Zoek mijn vrienden” is super handig wanneer je op een festival bent, samen op reis gaat of wanneer je moeder graag wilt weten wanneer je op plaats van bestemming bent gekomen. In deze app kun je zelf aangeven welke personen jouw locatie wel of niet mogen zien, en andersom natuurlijk ook.

Festivals

Als je een liefhebber bent van verschillende festivals ben je natuurlijk bekend met het feit dat je iedereen in no-time kwijt kunt raken. Deze app biedt dan de oplossing! Je kunt namelijk met je vrienden afspreken dat je elkaars locatie kunt zien en in het geval dat iemand kwijt is, kun je hem of haar aan de hand van de app snel terugvinden!

Samen op reis

Wanneer je met bijvoorbeeld twee of drie auto's op reis gaat, is deze app ook weer ideaal om te gebruiken! Het biedt namelijk de mogelijkheid om de andere auto's te volgen. Je ziet ook direct wie er vertraging heeft, maar ook wie al op plaats van bestemming is aangekomen!

Ouders

Veel ouders zijn ook erg blij met deze app. Ze kunnen namelijk precies in de gaten houden of hun zoon of dochter op school is aangekomen. Zo is dat natuurlijk ook andersom, zijn die kinderen wel goed thuisgekomen?! Voor tieners is het misschien minder.. want mama kan precies zien wanneer en hoe laat jij vanuit de kroeg vertrekt!

Gratis

De app is gratis te downloaden en staat binnen een mum van tijd op jouw iPhone of iPad! Je hoeft je nooit meer druk te maken of er misschien onderweg iets mis is gegaan, want je kunt dit door behulp van de handige Apple app super makkelijk in de gaten houden!