Online vrienden Hoeveel “vrienden”heb jij op Facebook? Dat zijn er waarschijnlijk meer dan 100, maar ben nu eens eerlijk. Zijn dit echte vrienden? Echte vrienden Het hangt er natuurlijk vanaf wanneer je iemand als een echte vriend rekent. Zijn het degene die je elke week ziet, degene die je al vanaf kleins af aan kent of ook de mensen waar je in de kroeg een babbeltje mee maakt? Dit is natuurlijk erg more Pinterest hunter Pinterest is hét social media kanaal om dingen die je leuk vindt te verzamelen en te beheren. Je maakt mooie collages van jouw favoriete dingen! Net zoals bij andere social media kanalen kun je op Pinterest mensen volgen, reacties plaatsen en dingen “leuk” vinden. Super leuk als je graag geïnspireerd wil worden of jouw ideeën wilt delen! Hoe krijg ik meer volgers? Wat more App hunter De app: “Zoek mijn vrienden” is super handig wanneer je op een festival bent, samen op reis gaat of wanneer je moeder graag wilt weten wanneer je op plaats van bestemming bent gekomen. In deze app kun je zelf aangeven welke personen jouw locatie wel of niet mogen zien, en andersom natuurlijk ook. Festivals Als je een liefhebber bent van verschillende festivals ben je natuurlijk bekend more Pingfriend Eerst waren er smsjes, toen kwamen daar mmsjes bij, Pingen werd daarna super hot, maar lang niet zo hot als Whatsapp! Ken je het nog? De Nokia 3410 waarmee je alleen kon bellen en sms'en? Wat is dat al lang geleden! Toch was het in die tijd super hip om zelf zo'n Nokia in je bezit te hebben. Tegenwoordig is dit compleet veranderd. Je kunt nu (bijna) alles met je telefoon! Bellen staat niet eens m more

Social media hunter

Je zou als bedrijf of blogger graag meer vrienden of volgers willen hebben op Facebook, maar hoe doe je dit? Dat is een makkelijke vraag, maar het antwoord hierop is niet zo gemakkelijk. Het is namelijk afhankelijk van 101 verschillende factoren. Hoe je het aan wilt pakken is helemaal afhankelijk van het doel. Wat wil je met meer vrienden of volgers bereiken?

Waarom meer vrienden?

Wat is het uiteindelijke doel waarom jij meer vrienden wil hebben op Facebook? Voor ons zijn er twee mogelijkheden:
1. Je wilt jouw doelgroep leren kennen.
Wil je met ze in gesprek gaan, of wil je dat ze jou en jouw producten gaan vertrouwen? Een Facebook pagina is hiervoor erg handig. Je krijgt een duidelijk beeld van jouw doelgroep en kan hierop inspelen door zinvolle inhoud op de Facebook pagina toe te voegen.
2. Je wilt méér. Op Facebook kan dit lastiger zijn. Mensen moeten eerst vrijwillig jouw pagina “liken”. Daarna kun je pas met ze in gesprek. Toch kan het de moeite waard zijn, want Facebook is namelijk het grootste social media platform.

Hoe meer vrienden?

In beide opties is het belangrijk om vooral zinvolle informatie te plaatsen, die gericht is op jouw doelgroep. Het is ook belangrijk om regelmatig informatie of nieuwsartikelen te plaatsen over jouw bedrijf of de branche. Hier komen ze vanzelf op af, maar je kunt mensen ook wijzen op jouw pagina. Dit doe je door sterke en samenhangende keywords in de titel van je pagina te plaatsen. Hierdoor word je zelfs in zoekmachines gevonden!

Artikelen

Pinterest hunter

Pinterest is hét social media kanaal om dingen die je leuk vindt te verzamelen en te beheren. Je maakt mooie collages van jouw favoriete dingen! Net zoals bij andere social media kanalen kun je op Pinterest mensen volgen, reacties plaatsen en dingen “leuk” vinden. Super leuk als je graag geïnspireerd wil worden of jouw

Lees meer...

Twitter hunter

Hoe krijg je meer volgers op Twitter? Om te beginnen maak je natuurlijk een account aan. Wanneer je een aantal berichten hebt geplaatst, is het natuurlijk wel zo leuk wanneer je hier reacties op krijgt. Dit krijg je door volgers. En hoe zorg je er nu dus voor om meer volgers te krijgen en te houden? Dat lees je hier beneden, wij hebben nameli

Lees meer...

App hunter

De app: “Zoek mijn vrienden” is super handig wanneer je op een festival bent, samen op reis gaat of wanneer je moeder graag wilt weten wanneer je op plaats van bestemming bent gekomen. In deze app kun je zelf aangeven welke personen jouw locatie wel of niet mogen zien, en andersom natuurlijk ook.

Festivals

Lees meer...