App hunter De app: “Zoek mijn vrienden” is super handig wanneer je op een festival bent, samen op reis gaat of wanneer je moeder graag wilt weten wanneer je op plaats van bestemming bent gekomen. In deze app kun je zelf aangeven welke personen jouw locatie wel of niet mogen zien, en andersom natuurlijk ook. Festivals Als je een liefhebber bent van verschillende festivals ben je natuurlijk bekend more Games for friends We vinden het allemaal leuk om op z'n tijd eens een spelletje te spelen, bijvoorbeeld in je vrije tijd of misschien in je niet zo vrije tijd. We spelen allemaal wel eens een spelletje wanneer we eigenlijk heel iets anders zouden moeten doen, zoals opletten tijdens lessen op school of wanneer je eigenlijk echt aan het werk moet zijn. Het leukste is dan ook nog om games te spelen die je met meerdere me more Online vrienden Hoeveel “vrienden”heb jij op Facebook? Dat zijn er waarschijnlijk meer dan 100, maar ben nu eens eerlijk. Zijn dit echte vrienden? Echte vrienden Het hangt er natuurlijk vanaf wanneer je iemand als een echte vriend rekent. Zijn het degene die je elke week ziet, degene die je al vanaf kleins af aan kent of ook de mensen waar je in de kroeg een babbeltje mee maakt? Dit is natuurlijk erg more Twitter hunter Hoe krijg je meer volgers op Twitter? Om te beginnen maak je natuurlijk een account aan. Wanneer je een aantal berichten hebt geplaatst, is het natuurlijk wel zo leuk wanneer je hier reacties op krijgt. Dit krijg je door volgers. En hoe zorg je er nu dus voor om meer volgers te krijgen en te houden? Dat lees je hier beneden, wij hebben namelijk een paar mooie tips voor jouw Twitter account! Meer volg more

Pingfriend

Eerst waren er smsjes, toen kwamen daar mmsjes bij, Pingen werd daarna super hot, maar lang niet zo hot als Whatsapp! Ken je het nog? De Nokia 3410 waarmee je alleen kon bellen en sms'en? Wat is dat al lang geleden! Toch was het in die tijd super hip om zelf zo'n Nokia in je bezit te hebben. Tegenwoordig is dit compleet veranderd. Je kunt nu (bijna) alles met je telefoon! Bellen staat niet eens meer op de eerste plek van activiteiten die je doet op je smartphone.

Pingen

Een aantal jaar geleden kwam de BlackBerry in opkomst. Alle celebrities waren in het bezit van een BlackBerry en waren druk Pingend te spotten. Pingen was de allernieuwste trend op het gebied van messaging. Je kon namelijk razendsnel en onbeperkt berichten versturen. Er zijn zelfs social media platforms toegewijd aan het Pingen. PingFriend is hier een voorbeeld van. Op PingFriend kun je heel veel mensen vinden die ook aan het Pingen zijn geslagen. Je kunt hier dus nieuwe contacten opdoen, waardoor veel nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.

Whatsapp

Helaas was pingen alleen voor BlackBerries. Hoewel het een groot succes was, werd het een stuk minder interessant nadat Whatsapp op de markt kwam. Dit was namelijk geschikt voor elke smartphone! Dit is een mobiele app waarmee je via internet berichten kunt versturen. Daarnaast kun je hiermee ook nog groepen aanmaken, waarmee je elkaar onbeperkt berichten, afbeeldingen, video's en geluidsopnamen kunt versturen! Het zoeken van vrienden wordt hier wel iets lastiger, want je hebt een telefoonnummer nodig om iemand toe te kunnen voegen via Whatsapp.
Daarnaast zijn de providers niet erg blij met de komst van Whatsapp. De omzetten dalen namelijk door de komst hiervan. De meeste berichten worden met Whatsapp verstuurd en normaal gesproken zou dit via sms'jes en mms'jes gaan.