Online vrienden Hoeveel “vrienden”heb jij op Facebook? Dat zijn er waarschijnlijk meer dan 100, maar ben nu eens eerlijk. Zijn dit echte vrienden? Echte vrienden Het hangt er natuurlijk vanaf wanneer je iemand als een echte vriend rekent. Zijn het degene die je elke week ziet, degene die je al vanaf kleins af aan kent of ook de mensen waar je in de kroeg een babbeltje mee maakt? Dit is natuurlijk erg more Pingfriend Eerst waren er smsjes, toen kwamen daar mmsjes bij, Pingen werd daarna super hot, maar lang niet zo hot als Whatsapp! Ken je het nog? De Nokia 3410 waarmee je alleen kon bellen en sms'en? Wat is dat al lang geleden! Toch was het in die tijd super hip om zelf zo'n Nokia in je bezit te hebben. Tegenwoordig is dit compleet veranderd. Je kunt nu (bijna) alles met je telefoon! Bellen staat niet eens m more App hunter De app: “Zoek mijn vrienden” is super handig wanneer je op een festival bent, samen op reis gaat of wanneer je moeder graag wilt weten wanneer je op plaats van bestemming bent gekomen. In deze app kun je zelf aangeven welke personen jouw locatie wel of niet mogen zien, en andersom natuurlijk ook. Festivals Als je een liefhebber bent van verschillende festivals ben je natuurlijk bekend more Twitter hunter Hoe krijg je meer volgers op Twitter? Om te beginnen maak je natuurlijk een account aan. Wanneer je een aantal berichten hebt geplaatst, is het natuurlijk wel zo leuk wanneer je hier reacties op krijgt. Dit krijg je door volgers. En hoe zorg je er nu dus voor om meer volgers te krijgen en te houden? Dat lees je hier beneden, wij hebben namelijk een paar mooie tips voor jouw Twitter account! Meer volg more

Pinterest hunter

Pinterest is hét social media kanaal om dingen die je leuk vindt te verzamelen en te beheren. Je maakt mooie collages van jouw favoriete dingen! Net zoals bij andere social media kanalen kun je op Pinterest mensen volgen, reacties plaatsen en dingen “leuk” vinden. Super leuk als je graag geïnspireerd wil worden of jouw ideeën wilt delen!

Hoe krijg ik meer volgers?

Wat nog leuker is, zou zijn wanneer jouw foto's ook door meer mensen worden bewonderd. Dit krijg je voor elkaar door volgers te krijgen, maarja.. Hoe krijg je dit voor elkaar?
Ten eerste kun je beginnen om Pinterest te gaan gebruiken zoals het bedoeld is. Namelijk het pinnen van afbeeldingen. Het is hierbij heel belangrijk dat je dit op een aparte manier doet, waardoor je opvalt tussen die 31 miljoen andere gebruikers! Het is een combinatie van kwaliteit, het ontwerp en de manier waarop een foto wordt genomen.

Fun weetjes

Je kunt meer volgers krijgen door rekening te houden met de volgende leuke en soms gekke feitjes. Probeer je hieraan te houden en zorg ervoor dat je hierdoor snel meer volgers krijgt!
Foto's waarin veel warme tinten zitten, krijgen twee keer meer repins dan foto's met koele kleuren.
Foto's die veel felle kleuren hebben, worden zelfs drie keer sneller gerepinned dan foto's met één overheersende kleur.
Ook verticale foto's doen het goed. Ze worden maar liefs 60% keer sneller gerepinned.

Linken

Het handige aan Pinterest is dat je jouw account kunt linken aan jouw Facebook en Twitter account. Hierdoor worden de foto's van Pinterest ook op deze accounts getoond. Jouw bereik wordt hierdoor natuurlijk nog veel groter!